Πίτσα αλλιώτικη χωρίς αλεύρι με βάση από κολοκύθι



ΠΙΤΣΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ

Λόγω διατροφής!

Για τη βάση
2 μεσαία κολοκυθάκια
2 αυγά
150 γρ. τυρί κατσικίσιο

Ξεφλουδίζουμε τα κολοκύθια και τα τρίβουμε στον τρίφτη.
Βάζουμε αλάτι και αφήνουμε για μισή ώρα να στραγγίξουν πολύ καλά και τα πιέζουμε ώστε να μην έχουν καθόλου υγρά.
Προσθέτουμε μέσα το τριμμένο τυρί και τα δύο αυγά και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε σε ένα ταψάκι μικρό στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς ώσπου να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Μετά το βγάζουμε όπως είναι ζεστό και και βάζουμε από πάνω ότι θέλουμε.
Εγώ έβαλα ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, 3 ΕΙΔΩΝ ΤΥΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ,ΕΛΙΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΑ σε φέτες, ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΥΡΑΚΙΑ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ και ΠΡΟΣΟΥΤΟ.
Βάζουμε ξανά στο φούρνο για ακόμα 20 λεπτά.


ΠΗΓΗ: Anna Kassandra