ΡΥΖΟΓΑΛΟ
Υλικά:
- 50 gr ρύζι γλασέ
- 450 gr νερό
- 900 ml γάλα
- 70 gr κορν φλάουερ
- 80 gr ζάχαρη
- 1 βανίλια
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το ρυζάκι μας μαζί με το νερό για περίπου 12 λεπτά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τα υπόλοιπα υλικά.
- Όταν βράσει το ρυζάκι ρίχνουμε το μίγμα μέσα στη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα μας.
- Σερβίρουμε σε μπολάκια με μπόλικη κανέλλα.
Credits:
Κυριακή Νικολακοπούλου
Ρυζόγαλο