ΤΟΥΡΤΑ ΤΡΙΠΛΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Η πρώτη στρώση είναι
300 γρ. κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά
200 γρ. γάλα
200 λευκή σοκολάτα
10 γρ ζελατίνη
Η δεύτερη στρώση είναι
300 γρ κρεμα γαλακτος
200 γρ γαλα
200 σοκολατα γαλακτος
10 γρ ζελατινη
Τρίτη στρωση
300 γρ κρεμα γαλακτος
200 γρ γαλα
200 μαυρη σοκολατα
10 ζελατινη
Βάζετε τη φορμα σιλικονης πανω σε σταθερο δίσκο.
Βάζετε στη φωτια γαλα και κρεμα να καψει.
Σε νερο κρυο εχετε βαλει τη ζελατινη να μαλακώσει.
Αφού καψει το γαλα ρίχνετε τη σοκολατα, ανακατεύετε με μαριζ και τελος κατεβάζετε και ρίχνετε στυμμένη τη ζελατινη.
Όταν κρυώσει λίγο βάζετε στη φορμα.
Βάζετε στο ψυγείο.
Σε 2 ωρες κάνετε την επομενη στρωση με την ιδια διαδικασία και επειτα την τρίτη.
Αφήστε περιπου 10 ωρες πριν ξεφορμάρετε.
Credits
Μαριας Βερουχη Βαγγελης Δριμαροπουλος
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Η πρώτη στρώση είναι
300 γρ. κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά
200 γρ. γάλα
200 λευκή σοκολάτα
10 γρ ζελατίνη
Η δεύτερη στρώση είναι
300 γρ κρεμα γαλακτος
200 γρ γαλα
200 σοκολατα γαλακτος
10 γρ ζελατινη
Τρίτη στρωση
300 γρ κρεμα γαλακτος
200 γρ γαλα
200 μαυρη σοκολατα
10 ζελατινη
Βάζετε τη φορμα σιλικονης πανω σε σταθερο δίσκο.
Βάζετε στη φωτια γαλα και κρεμα να καψει.
Σε νερο κρυο εχετε βαλει τη ζελατινη να μαλακώσει.
Αφού καψει το γαλα ρίχνετε τη σοκολατα, ανακατεύετε με μαριζ και τελος κατεβάζετε και ρίχνετε στυμμένη τη ζελατινη.
Όταν κρυώσει λίγο βάζετε στη φορμα.
Βάζετε στο ψυγείο.
Σε 2 ωρες κάνετε την επομενη στρωση με την ιδια διαδικασία και επειτα την τρίτη.
Αφήστε περιπου 10 ωρες πριν ξεφορμάρετε.
Credits
Μαριας Βερουχη Βαγγελης Δριμαροπουλος
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Τούρτα τριπλής σοκολάτας