ΤΟΥΡΤΑ KINDER BUENO
Παντεσπάνι
Υλικά
5 αυγά
125 γρ, ζάχαρη
150 γρ αλεύρι Φαρινάπ
4 κ.σ. κακάο
1 βανίλια
125 γρ, ζάχαρη
150 γρ αλεύρι Φαρινάπ
4 κ.σ. κακάο
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν, να στέκεται το μείγμα.
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά κοσκινισμένα και ανακατεύουμε σιγά - σιγά με μαρίζ.
Λαδώνουμε ή βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί ή πυρέξ (26 Νο), ρίχνουμε το μείγμα και στη συνέχεια το ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, για 35 λεπτά, φυσικά ανάλογα τον φούρνο.
Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
ΣΙΡΌΠΙ:
Βράζουμε 1 ποτήρι ΖΑΧΑΡΗ με 1 ποτήρι ΝΕΡΟ για 3 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει.
ΚΡΕΜΑ ΓΕΜΙΣΗΣ:
2 φακελάκια γκαρνί μους κακάο
2 ποτήρια γάλα,
4 συσκευασίες kinder στο μούλτι θρυμματισμένα
ΓΛΑΣΣΟ:
250 γρ. κρέμα γάλακτος
250 γρ. κουβερτούρα
2 κ.σ. Βιτάμ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ::
Κουβερτούρα λιωμένη
Τούρτα Kinder Bueno
ΣΙΡΌΠΙ:
Βράζουμε 1 ποτήρι ΖΑΧΑΡΗ με 1 ποτήρι ΝΕΡΟ για 3 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει.
ΚΡΕΜΑ ΓΕΜΙΣΗΣ:
2 φακελάκια γκαρνί μους κακάο
2 ποτήρια γάλα,
4 συσκευασίες kinder στο μούλτι θρυμματισμένα
ΓΛΑΣΣΟ:
250 γρ. κρέμα γάλακτος
250 γρ. κουβερτούρα
2 κ.σ. Βιτάμ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ::
Κουβερτούρα λιωμένη
Τούρτα Kinder Bueno