ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
Γίνεται πολύ μελωμένο και πολύ νόστιμο!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρω το ΚΡΕΑΣ στο τηγάνι μέχρι να κοκκινίσει και στη συνέχεια προσθέτω 3 - 4 μεγάλα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ τριμμένα και 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ ψιλοκομμένη.
Σοτάρω το ΚΡΕΑΣ στο τηγάνι μέχρι να κοκκινίσει και στη συνέχεια προσθέτω 3 - 4 μεγάλα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ τριμμένα και 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ ψιλοκομμένη.
Προσθέτω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ και σβήνω με ΚΡΑΣΙ.
Προσθέτω ΚΑΡΟΤΟ κομμένο σε κομματάκια, συμπληρώνω με ΝΕΡΟ, ρίχνω το χυμό 1/2 λεμονιού και κλείνω τη χύτρα.
Μαγειρεύω για περίπου μία ώρα, σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με τη σάλτσα.
Credits:
Ιφιγένεια Αγραφιώτη
Λεμονάτο χοιρινό κατσαρόλας