Κριτσίνια καλαμποκιού



ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

Συνταγή
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο,
1 ποτήρι λευκό κρασί,
1 κουταλιά ζάχαρη,
1 κουταλάκι αλάτι,
1 μπέικιν,
1 ποτήρι καλαμποκάλευρο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι, κρασί, ζάχαρη, αλάτι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και έπειτα το αλεύρι να γίνει μία εύπλαστη ζύμη.
Πλάθουμε τα κριτσίνια σε ό,τι σχήμα θέλουμε και τα περνάμε από καλαμποκάλευρο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.


Credits:
βασιλικη δαουτη
Κουταλίτσα
Κριτσίνια καλαμποκιού