ΠΑΤΣΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πήρα 3 ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ και 1.5 κιλό ΚΟΙΛΙΑ.
- Τα πλένω, τα καθαρίζω, τα βράζω για 40 λεπτά και πετάω το πρώτο νερό.
- Βάζω καθαρό ΝΕΡΟ, βάζω ΞΥΔΙ και αφήνω να βράσουν.
- Τα ξεκοκαλίζω, στραγγίζω το νερό (αν χρειαστεί προσθέτω ακόμα ένα - δύο ποτήρια καθαρό νερό), τα κόβω σε κομμάτια, βάζω ΣΚΟΡΔΟ, ΑΛΑΤΙ και αφήνω να μαγειρευτεί.
- Σερβίρω με ΜΠΟΥΚΟΒΟ και ΞΥΔΙ.