Πιροσκί



ΠΙΡΟΣΚΙ

Ζύμη
1 ποτήρι χλιαρό γάλα ή 1 ποτήρι χλιαρό νερό
1 αυγό
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι,
1 φακελάκι ξηρή μαγιά,
1 φλ. του ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
αλεύρι όσο πάρει, να γίνει η ζύμη ελαστική και να μην κολλάει στα χέρια

Την αφήνω να φουσκώσει, μετά κάνω μικρά μπαλάκια, τα ανοίγω με τα χέρια, βάζω ότι γέμιση θέλω και τα κλείνω πολύ καλά. (εγώ έφτιαξα με πατάτα, τυρί και λίγα σκέτα).
Τα τηγανίζω σε καυτό λάδι...


Credits:
Ιουλία Τζηκα
Μαγειρικές Απολαύσεις
Πιροσκί