ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μπολ 2 ΑΥΓΑ, 1 ΒΑΝΙΛΙΑ, 1 φλ. του τσαγιού ΖΑΧΑΡΗ, 1 φλιτζανάκι του καφέ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ, 1 φλιτζανάκι του καφέ ΛΙΩΜΕΝΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ και ΞΥΣΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ και ανακατεύουμε με σύρμα.
Προσθέτουμε 5 φλ. του τσαγιού ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑΠ κοσκινισμένο σε δόσεις και ζυμώνουμε.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα αλεύρι. Θέλουμε αφράτη ζύμη.
Τοποθετούμε τη ζύμη πάνω σε λαδόκολλα, τη σκεπάζουμε με μια δεύτερη λαδόκολλα και με τον πλάστη ανοίγουμε ένα μέτριο φύλλο.
Με ένα πιρούνι κάνουμε σχέδιο πάνω στο φύλλο τραβώντας γραμμές και κόβουμε σε ότι κομμάτια θέλουμε.
Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις πάνω - κάτω, στη μεσαία σχάρα για 10 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.
Με το μέγεθος που τα έκανα βγαίνουν 30 κομμάτια.
Αν θέλουμε περισσότερα διπλασιάζουμε τα υλικά.