ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
Έγινε λουκούμι!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Το ΚΡΕΑΤΑΚΙ πρέπει να είναι πολύ στεγνό!
Το σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να πάρει χρώμα ρίχνοντας λίγο ΑΛΕΥΡΙ.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Το ΚΡΕΑΤΑΚΙ πρέπει να είναι πολύ στεγνό!
Το σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να πάρει χρώμα ρίχνοντας λίγο ΑΛΕΥΡΙ.
Κατόπιν προσθέτουμε τα 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ψιλοκομμένα και όταν γυαλίσουν θα προσθέτουμε 2 σκελίδες ΣΚΟΡΔΟΥ ψιλοκομμένες και 2 τριμμένα ΚΑΡΟΤΑ ώστε να γλυκάνει το φαγητό.
Τρίβουμε 1 κ.σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ στον πάτο της κατσαρόλας και ρίχνουμε ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ περίπου 400 γρ. και λίγη ΖΑΧΑΡΗ.
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ το φαγητό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για περίπου 30 λεπτά στην χύτρα.
Ανοίγουμε τη χύτρα και προσθέτουμε τα μικρά ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ και τις ΤΣΑΚΩΝΙΚΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ κομμένες σε μεγάλα κομμάτια.
Αφήνουμε να βράσουν οι μελιτζάνες και κολοκυθάκια χωρίς να κλείσουμε το καπάκι της χύτρας.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο αφού δοκιμάσουμε αν θέλει αλάτι ή όχι.
Credits: