
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
Έγινε λουκούμι!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Το ΚΡΕΑΤΑΚΙ πρέπει να είναι πολύ στεγνό!
- Το σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να πάρει χρώμα ρίχνοντας λίγο ΑΛΕΥΡΙ.
- Κατόπιν προσθέτουμε τα 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ψιλοκομμένα και όταν γυαλίσουν θα προσθέτουμε 2 σκελίδες ΣΚΟΡΔΟΥ ψιλοκομμένες και 2 τριμμένα ΚΑΡΟΤΑ ώστε να γλυκάνει το φαγητό.
- Τρίβουμε 1 κ.σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ στον πάτο της κατσαρόλας και ρίχνουμε ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ περίπου 400 γρ. και λίγη ΖΑΧΑΡΗ.
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ το φαγητό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για περίπου 30 λεπτά στην χύτρα.
- Ανοίγουμε τη χύτρα και προσθέτουμε τα μικρά ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ και τις ΤΣΑΚΩΝΙΚΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ κομμένες σε μεγάλα κομμάτια.
- Αφήνουμε να βράσουν οι μελιτζάνες και κολοκυθάκια χωρίς να κλείσουμε το καπάκι της χύτρας.
- Το φαγητό μας είναι έτοιμο αφού δοκιμάσουμε αν θέλει αλάτι ή όχι.