ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ
Υλικά
1.5 κιλό γίδα σε μερίδες
3 - 4 πατάτες
2 - 3 καρότα
1 κρεμμύδι
λίγο σέλερι
αλάτι
πιπέρι
λάδι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρέας να βράσει με μπόλικο νερό.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρέας να βράσει με μπόλικο νερό.
Πετάμε το πρώτο νερό
Βάζουμε το κρέας στη χύτρα με νερό μέχρι τη μέση και βράζουμε για 40 λεπτά από την ώρα που θα σφυρίξει η βαλβίδα.
Βάζουμε το κρέας στη χύτρα με νερό μέχρι τη μέση και βράζουμε για 40 λεπτά από την ώρα που θα σφυρίξει η βαλβίδα.
Όταν το κρέας μαλακώσει το βγάζουμε, σουρώνουμε το ζουμάκι για τυχόν κόκκαλα και ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα ρίχνοντας και τα λαχανικά μας, λάδι και αλατοπίπερο.
Αφήνουμε να βράσουν για περίπου μισή ώρα μέχρι να μαλακώσουν .
Στο τέλος προσθέτουμε και χυμό από λεμόνι.
Credits:
Αλεξάνδρα Κυριάκη
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Στο τέλος προσθέτουμε και χυμό από λεμόνι.
Credits:
Αλεξάνδρα Κυριάκη
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Γίδα βραστή