Κριτσίνια καλαμποκιού



ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

Υλικά
250 γρ. λάδι ελαφρύ
250 γρ. κρασί λευκό
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
300 γρ. αλεύρι καλαμποκιού
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., ίσως και λίγο παραπάνω, να μην κολλάει και να πλάθεται
Λίγο αλάτι
Τυρί τριμμένο, κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα

Σε μπολ βάζουμε το λάδι, το κρασί, το μπέικιν, το αλάτι και τα δύο είδη αλευριού.
Πλάθουμε λεπτά μπαστουνάκια και τα περνάμε από λίγο καλαμποκάλευρο ή τριμμένο τυρί.
Βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν.


Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget