
NUTELLA BROWNIES
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε 2 ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΓΑ με 100 γρ. ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ και 270 γρ. NUTELLA.
- Προσθέτουμε 125 γρ. λιωμένο ΑΝΑΛΑΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Τέλος προσθέτουμε 75 γρ. ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ. με 1/4 κουταλάκι του γλυκού ΑΛΑΤΙ και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε τετράγωνο ταψάκι 20 εκ. στρωμένο με λαδόκολλα (το δικό μου ήταν ένα πυρέξ 14x23) και ψήνουμε στους 160 βαθμούς, στον αέρα για 40 λεπτά.
