Nutella brownies



NUTELLA BROWNIES


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε 2 ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΓΑ με 100 γρ. ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ και 270 γρ. NUTELLA. 
  2. Προσθέτουμε 125 γρ. λιωμένο ΑΝΑΛΑΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  3. Τέλος προσθέτουμε 75 γρ. ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ. με 1/4 κουταλάκι του γλυκού ΑΛΑΤΙ και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
  4. Αδειάζουμε το μείγμα σε τετράγωνο ταψάκι 20 εκ. στρωμένο με λαδόκολλα (το δικό μου ήταν ένα πυρέξ 14x23) και ψήνουμε στους 160 βαθμούς, στον αέρα για 40 λεπτά.



 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!