ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ
Το μυστικό βρίσκεται στο καλό χτύπημα και το φρέσκο βούτυρο!!
Υλικά
2 κούπες του νες καφέ την κόκκινη φρέσκο βούτυρο
μισή κούπα ζάχαρη
2 κρόκους
2 βανίλιες
1 και μισή κούπα καβουρδισμένα αμύγδαλα με τη φλούδα χοντροκομμένα
5 κούπες αλεύρι μαλακό
2 κούπες του νες καφέ την κόκκινη φρέσκο βούτυρο
μισή κούπα ζάχαρη
2 κρόκους
2 βανίλιες
1 και μισή κούπα καβουρδισμένα αμύγδαλα με τη φλούδα χοντροκομμένα
5 κούπες αλεύρι μαλακό
ανθόνερο
άχνη ζάχαρη
Χτυπάμε 20 λεπτά το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Μετά προσθέτουμε τους κρόκους και χτυπάμε αλλά 10 λεπτά.
Μετά προσθέτουμε τους κρόκους και χτυπάμε αλλά 10 λεπτά.
Ρίχνουμε τις βανίλιες, τα αμύγδαλα και τέλος το αλεύρι.
Πλάθουμε μπαλίτσες και κάνουμε μια λακουβίτσα στη μέση.
Πλάθουμε μπαλίτσες και κάνουμε μια λακουβίτσα στη μέση.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 30 λεπτά.
Μόλις βγουν ψεκάζουμε με ανθόνερο και μόλις κρυώσουν τους ρίχνουμε άχνη ζάχαρη.
Μόλις βγουν ψεκάζουμε με ανθόνερο και μόλις κρυώσουν τους ρίχνουμε άχνη ζάχαρη.