Σούπα Βραστό μοσχάρι

ΣΟΥΠΑ ΒΡΑΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ

ΣΟΥΠΑ ΒΡΑΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ


Υλικά

  • 800 γρ. μοσχάρι σε κομμάτια
  • 1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 καρότα
  • 4 πατάτες
  • σέλινο
  • αλάτι

Για το αυγολέμονο
  • 1 αυγό 
  • χυμός ενός λεμονιού


Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα με αρκετό νερό να βράσει ενώ το ξαφρίζουμε πολύ καλά.
  2. Αφού βράσει, σε άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι.
  3. Προσθέτουμε κομμένα σε μικρά κομμάτια τις πατάτες, τα καρότα και το σέλινο ψιλοκομμένο.
  4. Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε πολύ καλά και ρίχνουμε το ζωμό από το κρέας να βράσουν.
  5. Το κρέας και το αλάτι τα προσθέτουμε δέκα λεπτά πριν βράσουν τα υλικά.
  6. Με το που τραβάμε την κατσαρόλα από το μάτι προσθέτουμε το αυγολέμονο.


Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα 
  
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget