ΣΟΥΠΑ ΒΡΑΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ
Υλικά
- 800 γρ. μοσχάρι σε κομμάτια
- 1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 καρότα
- 4 πατάτες
- σέλινο
- αλάτι
Για το αυγολέμονο
- 1 αυγό
- χυμός ενός λεμονιού
Εκτέλεση
- Βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα με αρκετό νερό να βράσει ενώ το ξαφρίζουμε πολύ καλά.
- Αφού βράσει, σε άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε κομμένα σε μικρά κομμάτια τις πατάτες, τα καρότα και το σέλινο ψιλοκομμένο.
- Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε πολύ καλά και ρίχνουμε το ζωμό από το κρέας να βράσουν.
- Το κρέας και το αλάτι τα προσθέτουμε δέκα λεπτά πριν βράσουν τα υλικά.
- Με το που τραβάμε την κατσαρόλα από το μάτι προσθέτουμε το αυγολέμονο.
Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!