Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες και λουκάνικο



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τσιγαρίζω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ελαφρώς και τα αφήνω να στραγγίσουν από το λάδι.
  2. Βράζω το ΚΡΕΑΣ στη χύτρα για 15 λεπτά ή ανάλογα το τσιγαρίζω και μόλις πάρει χρώμα προσθέτω το ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ για 1 λεπτό, μετά το ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ και ΜΑΪΝΤΑΝΟ.
  3. Αφήνω για 1 - 2 λεπτά ώστε να μαλακώσει το κρεμμύδι και προσθέτω ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ, ΑΛΑΤΙ, ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ και ελάχιστο ΝΕΡΑΚΙ.
  4. Αφήνω για 5 λεπτά να σιγοβράσει και στη συνέχεια προσθέτω τις μελιτζάνες και αφήνω ξανά για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά.


Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!