Μια συνταγή για ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ από το κανάλι στο Youtube LIVE KITCHEN CHANNEL
Πως να ανοίξετε λεπτό και τραγανό χωριάτικο φύλλο
Αν δεν ξέρετε να ανοίγετε λεπτό φύλλο δείτε όλα τα βήματα με το σωστό ζυμάρι !! Με αυτό το φύλλο μπορείτε να φτιάξετε οτι πίτα θέλετε είτε γλυκιά είτε αλμυρή όπως και σιροπιαστά!
Υλικά
600 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
350 γρ νερό
1,5 κτγ αλάτι
1 κτσ λευκό ξύδι
3 κτσ ελαιόλαδο
Κορν φλάουρ
-------------------------------------
10 φύλλα
50 εκ. το καθένα
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΠΡΟΣΦΑΤΑ
- ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΑΥΓΑ
- _ΖΥΜΑΡΙΚΑ
- _ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
- _ΚΡΕΑΣ
- _ΛΑΔΕΡΑ
- _ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- _ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
- _ΜΕΖΕΔΕΣ-ΟΡΕΚΤΙΚΑ
- _ΟΣΠΡΙΑ
- _ΠΑΤΑΤΕΣ
- _ΡΥΖΙ
- _ΣΑΛΑΤΕΣ
- _ΣΑΛΤΣΕΣ-ΝΤΙΠΣ
- _ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ - ΤΟΣΤ
- _ΣΝΑΚΣ
- _ΣΟΥΠΕΣ
- _ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
- _ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
- _ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΖΥΜΗ
- _ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ
- _ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
- _ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
- _ΓΛΥΚΑ ΨΥΓΕΙΟΥ
- _ΚΕΙΚ
- _ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ-ΜΠΙΣΚΟΤΑ
- _ΚΡΕΜΕΣ
- _ΠΑΓΩΤΑ
- _ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ
- _ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ
- _ΤΟΥΡΤΕΣ-ΠΑΣΤΕΣ
- _ΡΟΛΑ-ΚΟΡΜΟΙ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΥΚΑ
- _ΠΟΤΑ-ΡΟΦΗΜΑΤΑ
- _ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- ΠΙΤΕΣ-ΖΥΜΕΣ
- _ΠΙΤΕΣ-ΠΙΤΣΕΣ-ΤΑΡΤΕΣ
- _ΠΙΤΑΚΙΑ-ΤΑΡΤΑΚΙΑ
- _ΖΥΜΕΣ
- _ΨΩΜΙΑ
- _ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
- _ΚΡΕΠΕΣ
- _ΒΑΦΛΕΣ
- _PANCAKES-ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
- _DONUTS-ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ
- _ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ-ΜΠΡΙΟΣ
- _ΚΡΟΥΑΣΑΝ
- ΓΙΟΡΤΙΝΑ
- _ΠΑΣΧΑ
- _ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
- ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
- _ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ
- _ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΦΑΓΗΤΑ
- ΒΙΝΤΕΟ
- ΜΥΣΤΙΚΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ