ΚΕΙΚ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Υλικά
1,5 κούπα αλεύρι,
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1,5 κούπα ινδοκάρυδο,
⅔ κούπας βούτυρο,
1 κούπα ζάχαρη,
4 αυγά,
⅔ κούπας γάλα.
Για το σιρόπι :
1,5 κούπα ζάχαρη,
1,5 κούπα νερό,
λίγο χυμό και 1 φλούδα λεμονιού
Χτυπάω το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
1,5 κούπα ζάχαρη,
1,5 κούπα νερό,
λίγο χυμό και 1 φλούδα λεμονιού
Χτυπάω το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και όλα μαζί τα χτυπάω στο μίξερ για 5 λεπτά.
Αδειάζω σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνω στους 175 βαθμούς για 45 λεπτά.
Βράζω τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά από το σημείο βρασμού και το ρίχνω στο ψημένο γλυκό.
Πασπαλίζω με ινδοκάρυδο.
Στόλισα με γλυκό κουταλιού φράουλα που πηγαίνει καταπληκτικά!!
Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Αδειάζω σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνω στους 175 βαθμούς για 45 λεπτά.
Βράζω τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά από το σημείο βρασμού και το ρίχνω στο ψημένο γλυκό.
Πασπαλίζω με ινδοκάρυδο.
Στόλισα με γλυκό κουταλιού φράουλα που πηγαίνει καταπληκτικά!!
Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Κέικ σιροπιαστό με ινδοκάρυδο