ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ
Υλικά
- 200γρ (1 κεσεδάκι) γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 100γρ (1/2 κεσεδάκι) γιαούρτι αγελάδος 2%
- 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 αγγούρι τριμμένο και στραγγισμένο
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι
- Ξύσμα από 1 λάιμ (προαιρετικά)
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Αναμιγνύετεκαλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αφήνετε για 20-30 λεπτά στο ψυγείο πριν σερβίρετε.
ΠΗΓΗ
