Δροσερή σάλτσα με δυόσμο



ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ


Υλικά

  • 200γρ (1 κεσεδάκι) γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 100γρ (1/2 κεσεδάκι) γιαούρτι αγελάδος 2%
  • 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 αγγούρι τριμμένο και στραγγισμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι
  • Ξύσμα από 1 λάιμ (προαιρετικά)
  • Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Αναμιγνύετεκαλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αφήνετε για 20-30 λεπτά στο ψυγείο πριν σερβίρετε.


ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget