ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΟΥΡΟΥ
ΥΛΙΚΑ
1 Βιτάμ
1 γιαούρτι
1 Φαρινάπ
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού αλάτι
300 - 350 γρ. φέτα
λίγο κόκκινο γλυκό πιπέρι
1 αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δουλεύουμε στο χέρι το Βιτάμ με το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το αλάτι και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο ζυμάρι.
1 γιαούρτι
1 Φαρινάπ
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού αλάτι
300 - 350 γρ. φέτα
λίγο κόκκινο γλυκό πιπέρι
1 αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δουλεύουμε στο χέρι το Βιτάμ με το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το αλάτι και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο ζυμάρι.
Χωρίζουμε το ζυμάρι σε 32 μπαλάκια, μέγεθος ενός καρυδιού.
Πατάμε το τυρί να τριφτεί και ρίχνουμε το κόκκινο πιπέρι.
Ετοιμάζουμε το ταψί και στρώνουμε λαδόκολλα.
Παίρνουμε το μπαλάκι ζυμαριού, το πατάμε στην παλάμη μας ώστε να ανοίξει σαν κύκλος.
Βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού τυρί και το κλείνουμε.
Τη ραφή που θα κλείσουμε από την κάτω πλευρά.
Αφού τελειώσουμε με τα κουρού, τα αλείφουμε με το αυγό, αφού πρώτα το έχουμε χτυπήσει ελαφρά.