ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ
Υλικά (για 3 μέτριες πίτσες)
25 γρ. νωπή μαγιά
1 κούπα χλιαρό νερό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
λίγη ζάχαρη
λίγο αλάτι
Υλικά (για 3 μέτριες πίτσες)
25 γρ. νωπή μαγιά
1 κούπα χλιαρό νερό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
λίγη ζάχαρη
λίγο αλάτι
όσο αλεύρι πάρει να γίνει αφράτο το ζυμάρι (αλεύρι για όλες τις χρήσεις)
μπέικον
Σάλτσα ντομάτας:
μπέικον
Σάλτσα ντομάτας:
2 ώριμες ντομάτες
1 κ.σ. κέτσαπ
ψιλοκομμένο κρεμμύδι
ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
ψιλοκομμένος βασιλικός
αλάτι
πιπέρι
Την ψήνω σε χαμηλή φωτιά.
Μιξ κίτρινων τυριών
Φτιάχνω το ζυμάρι και το βάζω σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Όταν είναι έτοιμο το βάζω στο ταψί με τη σάλτσα το μπέικον και το τυρί.
Την ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.