ΕΛΙΟΨΩΜΑΚΙΑ
Η συνταγή είναι για ελιοψωμάκια αλλά και ελιόψωμο!
Υλικά
- 500 γρ. αλεύρι
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
- 1 ποτήρι χλιαρό νερό
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- λίγο αλάτι
- 1,5 φλ. ελιές κομμένες
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε και αφήνουμε να φουσκώσει. (τις ελιές τις προσθέτουμε προς το τέλος)
- Πλάθουμε ελιοψωμάκια, βάζουμε σε λαδωμένα ατομικά φορμάκια και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: Athanasia Tsolakaki
