ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
Υλικά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι πορτοκάλι χυμό και το ξύσμα του
2 κ.σ μπέικιν
μισό κ.γ. σόδα
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ
Εκτέλεση
Βάζουμε το χυμό, το ξύσμα, το λάδι και τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη να λιώσει η ζάχαρη.
Ρίχνουμε το μπέικιν, τη σόδα και το αλεύρι.
Ζυμώνουμε και πλάθουμε το σχέδιο που θέλουμε.
Αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε σε λαδόκολλα για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς με αέρα ή αντιστάσεις.