Πολύχρωμα τρουφάκια



ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάω με το μίξερ 100 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ και 100 γρ. ΑΧΝΗ να αφρατέψουν. 
  2. Σε μπαιν μαρί λιώνω 200 γρ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ και 100 γρ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. 
  3. Τα ενσωματώνω στο μίγμα με 4 κ.σ. ΡΟΥΜΙ. (Εγώ έβαλα κονιάκ και 1 κ.σ. ινδοκάρυδο.) 
  4. Αφήνω το μίγμα στο ψυγείο μια ώρα. 
  5. Πλάθω μπαλάκια και τυλίγω σε ΤΡΟΥΦΑ ΜΑΥΡΗ και ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ και ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ.


Δημιουργός συνταγής: Athanasia Tsolakaki

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget