ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Γίνονται τραγανές σαν τηγανιτές με όμορφο χρώμα και πεντανόστιμες!!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζω τις ΠΑΤΑΤΕΣ, τις κόβω σε μεγάλα κομμάτια και τις πλένω καλά.
Καθαρίζω τις ΠΑΤΑΤΕΣ, τις κόβω σε μεγάλα κομμάτια και τις πλένω καλά.
Σε μια κατσαρόλα προσθέτω ΝΕΡΟ, τις ΠΑΤΑΤΕΣ και το ΧΥΜΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΩΝ και βράζω για 5 λεπτάκια.
Τις στραγγίζω καλά.
Τις ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ, βάζω ΛΑΔΑΚΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΣΚΟΡΔΟ, ΠΑΠΡΙΚΑ και μισή κούπα ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ.
Τις βάζω σε λαδόκολλα σε ταψάκι και ψήνω για περίπου για μισή ώρα ώσπου να πάρουν ένα χρυσάφι χρώμα.