ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζω ένα κιλό σχεδόν ΚΑΣΤΑΝΑ, τα ξεφλουδίζω και τα περνάω από το μούλτι.
Βράζω ένα κιλό σχεδόν ΚΑΣΤΑΝΑ, τα ξεφλουδίζω και τα περνάω από το μούλτι.
Φτιάχνω καραμέλα με 200 - 300 γρ. ΖΑΧΑΡΗ σε τηγάνι την οποία ρίχνω λίγη - λίγη.
Προσοχή στην καραμέλα μη μυρίσει!! Όχι σε δυνατή φωτιά!!
Ψήνω 170 γρ. ΑΜΥΓΔΑΛΑ για 10 λεπτά και μετά όπως είναι ζεστά τους ρίχνω την ΚΑΡΑΜΕΛΑ.
Αφού κρυώσει το μείγμα το τρίβω στο μούλτι (δεν τα κάνουμε σκόνη!!).
Βάζω σε κάδο τα λιωμένα ΚΑΣΤΑΝΑ και ανακατεύω με τα καραμελωμένα ΑΜΥΓΔΑΛΑ.
Βάζω σε κάδο τα λιωμένα ΚΑΣΤΑΝΑ και ανακατεύω με τα καραμελωμένα ΑΜΥΓΔΑΛΑ.
Σε μπεν μαρί τοποθετώ 125 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ (Lurpak), μια κούπα τσαγιού ΑΧΝΗ,
180 γρ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ και 4 κ.σ. ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
180 γρ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ και 4 κ.σ. ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
Ανακατεύω το σοκολατένιο μείγμα και το ρίχνω επάνω στα κάστανα.
Ανακατεύω ξανά πολύ καλά.
Το τοποθετώ στο ψυγείο για μία ώρα και όταν σφίξει το πλάθω σε μπαλάκια, τα οποία πασπαλίζω με ΤΡΟΥΦΑ.
Το τοποθετώ στο ψυγείο για μία ώρα και όταν σφίξει το πλάθω σε μπαλάκια, τα οποία πασπαλίζω με ΤΡΟΥΦΑ.