ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Μια υπέροχη συνταγή για τηγανιά κοτόπουλο!
Υλικά (Για 2 άτομα)
- 2 στήθη κοτόπουλου, σε κύβους
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε στικάκια
- 1 πιπεριά πράσινη, σε στικάκια
- 1 καρότο, σε στικάκια
- 1/2 κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
- ελαιόλαδο
- χυμό από 1/2 λεμόνι
- ρίγανη, κατά προτίμηση φρέσκια
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να καλυφτεί ο πάτος.
- Ζεσταίνουμε το λάδι καλά και προσθέτουμε το κοτόπουλο.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα καρότα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν λίγο.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού.
- Προσθέτουμε τη ρίγανη και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Τηγανιά Κοτόπουλο με Λαχανικά