ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ
Υλικά
- 250 γρ μακαρόνια κοράλλι
- 1 βάζο μικρό μαγιονέζα
- 2 φέτες μπέικον
- 2 φέτες γαλοπούλα σαλάμι
- 2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης
- λίγο αγγούρι τουρσί
- καλαμπόκι αρακάς βραστός
- 1 αυγό σφιχτό
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε.
- Tα αφήνουμε στην άκρη.
- Με λίγο λάδι σοτάρουμε το μπέικον και τη γαλοπούλα και τα ρίχνουμε μέσα στα μακαρόνια.
- Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το τουρσί, ρίχνουμε το καλαμπόκι, τον αρακά και 3 κ. σούπας από τη μαγιονέζα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε σε μπολ, βάζουμε μια λεπτή στρώση μαγιονέζα από πάνω και στολίζουμε με το αυγό και ό,τι άλλο μας αρέσει.
- Την βάζουμε ψυγείο είναι δροσερή και νόστιμη.
ΠΗΓΗ: Βικη Αναματερου