ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.200 γρ. ΧΟΙΡΙΝΟ το τσιγαρίζουμε με λίγο ΛΑΔΙ.
1.200 γρ. ΧΟΙΡΙΝΟ το τσιγαρίζουμε με λίγο ΛΑΔΙ.
Το σβήνουμε με 1/2 ποτήρι ΚΡΑΣΙ.
Βάζουμε ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, λίγο ΘΥΜΑΡΙ, 1 ποτήρι ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ, 1 ποτήρι ΝΕΡΟ, 1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, κλείνουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά στη χύτρα.
Όταν το ανοίξω προσθέτω το ΧΥΜΟ και το ΞΥΣΜΑ από 1 ΛΕΜΟΝΙ και δένω τη ΣΑΛΤΣΑ με 2 κ.σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ σε 1/2 ποτήρι ΝΕΡΟ.
Σερβίρουμε με ΡΥΖΙ και ΓΙΑΟΥΡΤΙ.
Σερβίρουμε με ΡΥΖΙ και ΓΙΑΟΥΡΤΙ.