ΠΙΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ
Εύκολα και νόστιμα!!
Υλικά
235 γρ. γάλα
175 γρ. σπορέλαιο
αλάτι
1 φαρίνα κόκκινη 500 γρ.
235 γρ. γάλα
175 γρ. σπορέλαιο
αλάτι
1 φαρίνα κόκκινη 500 γρ.
Γέμιση
2 κ.σ. τυρί κρέμα
2 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένη
200 γρ. γκούντα τριμμένο
λίγη φέτα χοντρό σπασμένη
Σε μπολ βάζουμε το γάλα, το λάδι, το αλάτι και στο τέλος τη φαρίνα και ζυμώνουμε.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για τη γέμιση.
Φτιάχνουμε μικρά πιτάκια και τα γεμίζουμε.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για τη γέμιση.
Φτιάχνουμε μικρά πιτάκια και τα γεμίζουμε.
Κλείνουμε τις άκρες, αλείφουμε με αυγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.