ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΔΡΟΣΕΡΗ ΓΑΡΙΔΟΣΑΛΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ (για 2 μερίδες)
400 γρ. γαριδούλες μικρές
1 λεμόνι κομμένο στα 4
1/2 κ.σ. αλάτι
2 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
8 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. άνηθο
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε κατσαρόλα νερό, το αλάτι και το λεμόνι και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε τις γαρίδες.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ (για 2 μερίδες)
400 γρ. γαριδούλες μικρές
1 λεμόνι κομμένο στα 4
1/2 κ.σ. αλάτι
2 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
8 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. άνηθο
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε κατσαρόλα νερό, το αλάτι και το λεμόνι και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε τις γαρίδες.
Τις αφήνουμε 5 - 7 λεπτά και τις σουρώνουμε.
Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα και το ξύδι, προσθέτουμε το ξύσμα, το κρεμμύδι, τον άνηθο και τις γαρίδες και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε τη σαλάτα στο ψυγείο για λίγο και τη σερβίρουμε είτε σκέτη, είτε μέσα σε αραβικές πιτούλες.