Ζουμερός σολομός με σάλτσα από λεμόνι, πορτοκάλι και μουστάρδα



ΖΟΥΜΕΡΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ


Ζουμερός, πεντάφρεσκος, πεντανόστιμος σολομός με σαλτσούλα λεμονοπορτοκαλομουσταρδάτη με συνοδεία παντζάρια και σαλάτα πράσινη.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έφτιαξα μιας μαρινάδα με ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ και ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, 1 δόντι ΣΚΟΡΔΟ πολτοποιημένο, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΑΝΗΘΟ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ελάχιστο ΛΑΔΙ και έβαλα μέσα το ΣΟΛΟΜΟ για 1 ώρα τουλάχιστον. 
Έψησα το σολομό μαζί με τη μαρινάδα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αέρα, 15 λεπτά από τη μια πλευρά και 10 από την άλλη.
Ενδιάμεσα άνοιγα το φούρνο και με ένα κουτάλι έριχνα από το ζουμάκι πάνω στο ψάρι.


ΠΗΓΗ: Βασιλική Φαρμάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget