ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΒΕΡΙΚΟΚΑ
ΑΝΆΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΉ!!
ΠΟΛΥ ΕΎΚΟΛΗ !!
Υλικά
2 πακέτα σαβαγιάρ
κρύο γάλα light, για να τα περάσουμε από μέσα ελαφρώς
400 γρ. κρέμα γάλακτος για ζαχαροπλαστική και
400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
που τα χτυπάμε μαζί
αν σας φαίνεται άγλυκο βάλτε δύο κουταλιές ζάχαρη άχνη μέσα.
βερίκοκα κομμένα σε κομματάκια
Παίρνουμε ένα τσέρκι 28 εκ., περνάμε τα σαβαγιάρ στο γάλα και κάνουμε τη βάση.
Ρίχνουμε τη μισή σαντιγί και τα κομμάτια βερίκοκου, τα στρώνουμε, και πάλι σαβαγιάρ και την υπόλοιπη σαντιγί από πάνω.
Η διακόσμηση ΒΕΡΥΚΟΚΑ και ινδοκάρυδο!
ΈΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΑΦΡΆΤΗ !!
Δημιουργός συνταγής: Theodosia Halvatzh
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!