ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΒΕΝΤΑΛΙΑ
Όλη η νοστιμιά στο πιάτο μας!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ σε λωρίδες σχεδόν μέχρι πάνω (μέχρι το κοτσάνι), τα ΑΛΑΤΙΖΩ και τα αφήνω για μισή ώρα για να βγάλουν το πικρό υγρό.
Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και με ένα πινέλο τα περνάω με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και βάζω σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ τριμμένα στο τρίφτη και ψιλοκομμένα με το μαχαίρι.
Τα ψήνουμε ώσπου να μαλακώσουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Τα βγάζουμε και γεμίζουμε με ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ (μπορείτε να βάλετε ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ, εγώ δεν είχα ) ΝΤΟΜΑΤΕΣ σε ροδέλες, ΡΙΓΑΝΗ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ και λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ από πάνω.
Γυρνάμε στο φούρνο και ψήνουμε ώσπου να ψηθούν.
ΠΗΓΗ:
Anna Kassandra