ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΒΕΝΤΑΛΙΑ
Όλη η νοστιμιά στο πιάτο μας!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ σε λωρίδες σχεδόν μέχρι πάνω (μέχρι το κοτσάνι), τα ΑΛΑΤΙΖΩ και τα αφήνω για μισή ώρα για να βγάλουν το πικρό υγρό.
- Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και με ένα πινέλο τα περνάω με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και βάζω σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ τριμμένα στο τρίφτη και ψιλοκομμένα με το μαχαίρι.
- Τα ψήνουμε ώσπου να μαλακώσουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τα βγάζουμε και γεμίζουμε με ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ (μπορείτε να βάλετε ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ, εγώ δεν είχα ) ΝΤΟΜΑΤΕΣ σε ροδέλες, ΡΙΓΑΝΗ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ και λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ από πάνω.
- Γυρνάμε στο φούρνο και ψήνουμε ώσπου να ψηθούν.
Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra
