Τυροπιτάκια ρολό με φύλλο κρούστας



ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΡΟΛΟ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ


Υλικά

  • 1 συσκευασία φύλλα κρούστας πίτας
  • 400 γραμμάρια τυριού
  • 100 ml γάλακτος
  • 40 ml λαδιού
  • 1/2 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • Σουσάμι
  • Αυγά 3


Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε ένα αυγό καλά.
  2. Προσθέτουμε το γάλα το λάδι και το μπέικιν και ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  3. Χτυπάμε ένα αυγό και προσθέτουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε.
  4. Στρώστε 3 φύλλα φύλλο και αλείψτε το με το υγρό μίγμα αυγού-γάλα-λάδι ενδιάμεσα.
  5. Από πάνω απλώστε κατά μήκος της πιο μακράς πλευράς τον γέμιση τυριού και τυλίξτε σε ρολό και τοποθετήστε σε ένα λαδωμένο ταψί.
  6. Χτυπήστε το 3ο αυγό με λίγο γάλα και λάδι επαλείψτε τα ρολά καλά.
  7. Κόψτε τα ρολά σε κομμάτια, πασπαλίστε με σουσάμι.
  8. Ψήνουμε στους 200 C για περίπου 20 λεπτά.
  9. Μετά τα βγάζουμε από το φούρνο και τα σερβίρουμε.


ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget