Κουλουράκια με κορνέ (χωνί)

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΡΝΕ (ΧΩΝΙ)

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΡΝΕ (ΧΩΝΙ)


Πανεύκολη συνταγή, από τις ωραιότερες κατά εμένα, που θα την λατρέψετε και εσείς!!
Φτιάξτε την και θα κατενθουσιαστείτε!!


Υλικά

  • 1 φυτικό βούτυρο Spry ή Βιτάμ (350 γρ.)
  • 2 φλιτζάνια σπορέλαιο
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 5 αυγά
  • 4 κουταλάκια του τσαγιού μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια
  • ξύσμα και χυμό ενός πορτοκαλιού
  • λίγο κονιάκ
  • λίγο ανθόνερο
  • 2 κιλά αλεύρι φαρίνα (περίπου)


Εκτέλεση

  1. Τα χτυπάμε κατά σειρά μέχρι να πλάθεται η ζύμη.
  2. Τα κόβουμε με το κορνέ και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.
  3. Με αυτή τη δόση βγαίνουν 12 ταψιά. Αν θέλετε κάνετε την μισή δόση.

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΡΝΕ (ΧΩΝΙ)

Δημιουργός συνταγής: Andriana Antoniou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!