CINNAMON ROLLS ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
Υλικά
Για τη ζύμη:
Για τη Γέμιση:
Για την κρέμα τυριού:


Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά η ένα κυβο νωπή μαγιά (25 γρ.)
- 200 γρ. Χλιαρό γάλα
- 600 γρ. Αλεύρι για τσουρέκια η γ.ο.χ.
- 2 αυγά (τα έχουμε σε θερμοκρασία δωματίου)
- Μια πρέζα αλάτι
- 6 κ.σ βούτυρο φρέσκο (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 1 βανίλια
Για τη Γέμιση:
- 2 κ.σ βούτυρο φρέσκο (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 1 κ.σ μαργαρίνη
- 2 κ.σ καστανή ζάχαρη
- 2 κ.σ ζάχαρη καρύδας
- κανέλα
Για την κρέμα τυριού:
- 2 κ.σ βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κ.σ μαργαρίνη
- 1 βανίλια
- 200 γρ. κρέμα τυριού τύπου Φιλαδέλφεια
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο αέρα στους 180 'C Βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη μαγιά, το χλιαρό γάλα και ανακατεύουμε.
- Στο μίξερ προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, τη βανίλια και χτυπάμε.
- Προσθέτουμε το βούτυρο, το γάλα με τη μαγιά και σιγά σιγά το αλεύρι, μέχρι να γίνει μια ζύμη πολύ μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια μας.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί μέσα σε μπολ καλυμμένο με διαφάνεια και πετσέτα, μέσα στο φούρνο μας για 1-2 ώρες μέχρι να φουσκώσει.
- Βγάζουμε, απλώνουμε σε επιφάνεια και ανοίγουμε φύλλο ορθογώνιο, όχι πολύ λεπτό.
- Πασπαλίζουμε με βούτυρο όλη την επιφάνεια
- Απλώνουμε τη ζάχαρη και την κανέλα σε όλη την επιφάνεια.
- Τυλίγουμε σε ρόλο και κόβουμε ρολάκια πάχους 2 δαχτύλων.
- Τοποθετούμε σε ταψί φούρνου πάνω σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 20' λεπτά στους 180'C βαθμούς αέρα.
- Όσο ψήνονται κάνουμε την κρέμα τυριού.
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ η στο μπλεντεράκι και χτυπάμε για 2 λεπτά.
- Κρατάμε στο ψυγείο.
- Αφού βγουν από το φούρνο τα Cinnamon Αφήνουμε να κρυώσουν για 10' λεπτά και ρίχνουμε 1 1/2 κ.σ πάνω σε κάθε ρολάκι από την κρέμα τυριού.
Δημιουργός συνταγής: Helena's Greek cooking
