ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΡΜΟΣ NUTELLA
Υλικά:
400 γρ. λιωμένη μαύρη σοκολάτα,
300 γρ. λιωμένη λευκή σοκολάτα,
500 γρ. Nutella,
350 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια
Εκτέλεση:
Παίρνουμε μια φόρμα και τη λαδώνουμε ελαφρώς.
Παίρνουμε μια φόρμα και τη λαδώνουμε ελαφρώς.
Με ένα πινέλο βάζουμε λιωμένη μαύρη σοκολάτα στον πάτο και στα πλάγια.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Το βγάζουμε και κάνουμε την ίδια διαδικασία και ξανά στο ψυγείο.
Το βγάζουμε και κάνουμε την ίδια διαδικασία και ξανά στο ψυγείο.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση:
Βάζουμε σε ένα μπολ τη Nutella, ρίχνουμε μέσα την λευκή σοκολάτα και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε ένα μπολ τη Nutella, ρίχνουμε μέσα την λευκή σοκολάτα και τα ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε και τα φουντούκια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί για 2 λεπτά.
Βγάζουμε από το ψυγείο την φόρμα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Βγάζουμε από το ψυγείο την φόρμα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Το ξαναβγάζουμε από το ψυγείο και ρίχνουμε πάνω την υπόλοιπη σοκολάτα.
Ξαναβάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες!
Ξαναβάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες!