Κότσι στη γάστρα


ΚΟΤΣΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ


Υλικά

  • 3 κλωνάρια θυμάρι
  • 1 κουτάκι μπίρα
  • 3 - 4 κλωνάρια δεντρολίβανο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πάπρικα γλυκιά
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • λίγο ελαιόλαδο,
  • χυμό από ένα πορτοκάλι,
  • 2 σκελίδες σκόρδο


Εκτέλεση

  1. Τα χτυπάμε όλα μαζί και αλείφουμε το κότσι με ένα πινέλο.
  2. Το αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο.
  3. Στη γάστρα βάζουμε 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια, πιπεριές διάφορες χοντροκομμένες, ντομάτα σε φέτες, καρότο σε φέτες.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, πάνω - κάτω αντιστάσεις, για δυόμιση ώρες.
  5. Λιώνουμε τα λαχανικά που βάλαμε στη γάστρα και φτιάχνουμε μία σάλτσα με την οποία περιχύνουμε το Κότσι.


Δημιουργός συνταγής: Evdokia Bitsakaki

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!