Πλένουμε το κρέας το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη.
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο τριμμένα για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας να σοταριστεί και αυτό για 6 με 8 λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί και το ξύδι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για μιάμιση με δύο ώρες περίπου μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας.
Ξεσκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!