ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΟΓΚΡΑΝΤΕΝ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ
Υλικά
- 500 γρ. ταλιατέλες (1 πακέτο)
- 300 γρ. ζαμπόν βραστό (ψιλοκομμένο)
- 200 γρ. κασέρι τριμμένο
- 200 γρ. τσένταρ τριμμένο
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 400 ml κρέμα γάλακτος light
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά.
- Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε λαδωμένο, μακρόστενο, πυρίμαχο σκεύος.
- Πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά.
- Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος light.
- Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις ταλιατέλες.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς C για 25-30 μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
ΠΗΓΗ
Ταλιατέλες ογκρατέν με τυρί και ζαμπόν
