ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Απίθανο!!!
Τραγανό, πεντανόστιμο και ελαφρύ!
Και φυσικά εύκολο!
Υλικα:
1 κουνουπιδι
4 αυγα
παρμεζανα
τριμμενη φρυγανια
αλατι
κουρκουμα (εαν θελετε, ή αλλιως μπορειτε να βαλετε γλυκια παπρικα)
λιγο ελαιολαδο
λιγο ελαιολαδο
Βραζουμε το κουνουπιδι για 5 λεπτα. Δε θελουμε να μαλακωσει, να κραταει.
Αφηνουμε να κρυωσει και κοβουμε τουφιτσες .
Χτυπαμε τα αυγα και προσθέτουμε αλατι + κουρκουμα ή παπρικα.
Ανακατευουμε τη φρυγανια με την παρμεζανα.
Βουταμε τις τουφιτσες στο αυγο και μετα στην φρυγανια -παρμεζανα.
Τοποθετουμε σε ταψι με λαδοκολλα, ραντιζουμε με το λαδακι και ψηνουμε στους 200 βαθμους μεχρι να παρουν ωραιο χρυσαφι χρωμα και κρουστα.
Συνοδευονται ωραια με μουσταρδα και πρασινη σαλατα.
Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Χτυπαμε τα αυγα και προσθέτουμε αλατι + κουρκουμα ή παπρικα.
Ανακατευουμε τη φρυγανια με την παρμεζανα.
Βουταμε τις τουφιτσες στο αυγο και μετα στην φρυγανια -παρμεζανα.
Τοποθετουμε σε ταψι με λαδοκολλα, ραντιζουμε με το λαδακι και ψηνουμε στους 200 βαθμους μεχρι να παρουν ωραιο χρυσαφι χρωμα και κρουστα.
Συνοδευονται ωραια με μουσταρδα και πρασινη σαλατα.
Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!