Τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο λάδι από όλες τις μεριές.
Σβήνουμε με κρασί.
Όταν εξατμιστεί προσθέτουμε τις ντομάτες, την πιπεριά και το κρεμμύδι περασμένα από το μούλτι, το πουμαρό, το καρότο, αλάτι, πιπέρι και νερό ίσα να τα σκεπάζει.
Μαγειρεύουμε στη χύτρα για 25 λεπτά στο χαμηλό ή σε κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!