Τα ανακατεύω όλα μαζί, περιχύνω το ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και το ψήνω στο φούρνο για 30 λεπτά σε δυνατή θερμοκρασία, στους 250 βαθμούς, και κατόπιν για 1,5 ώρα στους 180 βαθμούς.
Το γυρίζω συχνά, τρεις - τέσσερις φορές ώστε να μην καίγεται.
Έγινε λουκούμι!!
Το συνόδευσα σήμερα με ρυζάκι κίτρινο βρασμένο σε κοτόζουμο με λαχανικά καλαμπόκι και αρακά.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!