ΑΡΝΙ ΖΥΓΟΥΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
Έγινε ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ !!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω 1,5 κιλό ΚΡΕΑΣ σε μερίδες.
Βάζω ΛΑΔΙ στη χύτρα και καβουρδίζω το κρέας μέχρι να θωρακιστεί.
Ρίχνω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΝΤΟΜΑΤΑ δικιά μου και 2 λίτρα ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ.
Κλείνω τη χύτρα και βράζω για 40 λεπτά.
Ανοίγω τη χύτρα, βγάζω τις μερίδες του κρέατος στο ταψί, σουρώνω το ζουμάκι, ρίχνω τα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ και το βάζω στην τελευταία σχάρα της κουζίνας.
Ψήνω στους 250 βαθμούς με μόνο κάτω αντίσταση.
Κάπου - κάπου ανακατεύω τα μακαρόνια με ένα πιρούνι.
Μόλις μαλακώσουν και πριν τα βγάλω από το φούρνο, για ένα τέταρτο βάζω το φούρνο πάνω - κάτω να πάρει και ωραίο χρώμα το κρέας.
Δεν υπάρχει στη νοστιμιά!
Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου