ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ
Υλικά:
200 γρ. χλιαρό νερό
300 γρ. γάλα εβαπορέ
150 γρ. λάδι
2 φακελάκια μαγιά
800 με 850 αλεύρι γ.ο.χ.
2 αυγά
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. ζάχαρη
Γέμιση:
1/2 κιλό φέτα
2 αυγά
λίγο πιπέρι
Ζυμώνουμε το ζυμάρι μας και το χωρίζουμε σε 8 ίσα μπαλάκια.
Τα αφήνουμε να φουσκώσουν για 1 ώρα.
Μετά ανοίγουμε σε στρογγυλό σχήμα και κόβουμε στα 8 τρίγωνα όπως η πιτσα.
Βάζουμε γέμιση στην βάση του τριγώνου και τυλίγουμε.
Χτυπάμε 1 αυγό με 50 γρ., γάλα αλειφουμε τα κρουασάν και ψήνουμε.
Credits:
Βασιλική Σουλαντίκα
Μπαχάρι και κανέλα.
Credits:
Βασιλική Σουλαντίκα
Μπαχάρι και κανέλα.
Υπέροχα τυροπιτάκια κρουασάν