ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Υλικά
3 μέτρια κολοκυθάκια,
3 μέτριες ντομάτες,
150 γραμ. τυρί φέτα,
1 αυγό,
ένα μεγάλο κρεμμύδι,
150 γραμ. πατάτες σε μορφή σκόνης,
αλάτι,
πιπέρι,
πάπρικα γλυκιά,
σκόνη λαχανικών,
μαϊντανό,
δυόσμο
χυμό από 1 λεμόνι,
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Τρίβω τα κολοκυθάκια από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη και τα αφήνω να στραγγίσουν καλά.
Βγάζω τα σπόρια από τις ντομάτες και τις ψιλοκόβω.
Ζυμώνω όλα μαζί τα υλικά σε ένα λεκανάκι και τα αφήνω όλη τη νύχτα στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα στραγγίζω ό,τι υγρό έχουν κατεβάσει και προσθέτω από τη σκόνη πατάτας με το μάτι να τραβήξει τα υγρά.
Πλάθω τους κολοκυθοκεφτέδες και τους τηγανίζω σε ζεστό λάδι σε χαμηλή φωτιά.