Χοιρινές μπουκιές στη χύτρα με κρέμα γάλακτος


ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω λίγο το ΚΡΕΑΣ με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
Βάζω 1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ τριμμένο και συνεχίζω το τσιγάρισμα.
Σβήνω με ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ και προσθέτω ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ και λίγο ΝΕΡΑΚΙ.
Κλείνω τη χύτρα και μαγειρεύω για 15 με 20 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτω 1 κρέμα γάλακτος και λίγη μουστάρδα και το αφήνω να δέσει η σάλτσα του.
Τέλος ρίχνω λίγο ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ τριμμένο.


Δημιουργός συνταγής: Roula Tsatsou