BISCOTTI
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα χτυπάμε κατά σειρά όπως θα τα γράψω:
6 αυγά
1,5 κούπα ζάχαρη
2 κούπες λάδι
1 βανίλια
1,5 κούπα αμύγδαλα με τη φλούδα
4 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
4 κούπες αλεύρι σίγουρα, μπορεί και παραπάνω αναλόγως τα αυγά
άμα έχετε ρίξτε και λίγο άρωμα αμυγδάλου
Λαδώνουμε τα χέρια και κάνουμε φραντζολάκια.
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Μόλις πάρουν χρώμα από κάτω τα βγάζουμε από το φούρνο.
Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν για πέντε λεπτά.
Τα κόβουμε και τα ξαναβάζουμε φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Δημιουργός συνταγής: Eleni Koumoutsakis