Αλμυρά βραχάκια με κατσικίσια φέτα και κεφαλογραβιέρα



ΑΛΜΥΡΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ


Λαχταριστά και πολύ αφράτα!!

Υλικά
300 γρ. φέτα κατσικίσια
150 γρ. κεφαλογραβιέρα
2 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
3/4 κεσεδάκι ηλιελαιο
πιπέρι
400 γρ. φαρίνα

Ζυμώνουμε όλα μαζί, αλείφουμε με ΑΥΓΟ και πασπαλίζουμε με ΜΑΥΡΟΣΟΥΣΑΜΟ και ΣΟΥΣΑΜΙ.
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.


Δημιουργός συνταγής: Sarelli Pinelopi

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget